CHARISMA

Promotion

Promootiot | Messut | Tapahtumat | VIP-emännöinti | Mainosmallit

VASTUULLISUUS

Painotamme toiminnassamme vastuullista yrittäjyyttä. Rehellisyys sekä luotettavuus yrityksemme arvoina ovat työyhteisön hyvinvoinnin lisäksi toimintamme kulmakiviä.

JOUSTAVUUS

Nopea reagointikykymme, taitomme sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä asiakaslähtöinen otteemme takaavat mutkattoman ja joustavan yhteistyön.

AMMATTITAITO

Listoiltamme löytyy yli viisikymmentä ammattitaitoista promoottoria ympäri Suomen! Tunnemme jokaisen työntekijämme vahvuudet henkilökohtaisesti, joten osaamme kohdentaa oikeat työntekijät vaadittaviin työtehtäviin.

INTOHIMO

Teemme työtämme aidolla intohimolla ja yrityksenä tähtäämme jatkuvaan kehitykseen. Uskallamme unelmoida ja teemme töitä tavoitteidemme eteen. Yrityksemme ei ole suuri, mutta tapamme ajatella on.

ROHKEUS

Yritysten välinen kilpailu näkyvyydestä on kovaa. Kun haluatte erottautua massasta, säväyttää ja jäädä ihmisten mieleen, me tarjoamme teille rohkeita ratkaisuja markkinoinnin suhteen.

KUNNIOITUS

Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat yrityksellemme suurin kiitos ja kunnia hyvin tehdystä työstä. Siksi vaalimme ja arvostamme jokaista asiakassuhdettamme.

Charisma

Se että vierailet nettisivuillamme, on jo askel oikeaan suuntaan

Promootiotoimistona olemme tunnettuja persoonallisesta ja uudenlaisesta tavastamme tehdä töitä. Olemme positiivisella tavalla rohkea valinta yrityksellesi.

Toiminnassamme painotamme ennen kaikkea yksilöllisiä sekä mieleenpainuvia kohtaamisia, ja teemme työtämme aidolla intohimolla sekä rakkaudella.

Listoiltamme löytyy yli viisikymmentä ammattitaitoista promoottoria ympäri Suomen. Kauttamme saat asiakaspalvelu- sekä myyntitaitoiset promoottorit vastaamaan yrityksenne myynninedistämisen tarpeita, aina esitteiden jakajista messuemäntiin, VIP-hosteihin sekä mainosmalleihin.

Korkea asiakastyytyväisyys toimii menestyksemme mittarina.

Mikäli haluat liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakkaitamme

Asiakkaidemme sanomaa:

 • Heillä on loistava reipas asenne ja tilannetaju. Ovat hoitaneet asiakastilaisuuksiemme emännöinnin tyylillä ja ammattitaidolla. Vahva suositus!

  Markku Leskinen, SLO Oy, Etelä-Suomen aluejohtaja
 • Olemme käyttäneet Charisma Promotionin palveluita useissa asiakastilaisuuksissamme. Ammattitaito muuntautua kameleonttimaisesti tilanteeseen kuin tilanteeseen on vakuuttanut meidät ja yhteistyökumppanimme.Tulemme jatkamaan yhteistyötä tulevaisuudessakin!

  Mataki
 • Charisma Promotionin kanssa yhteistyö toimi erinomaisesti! Erityiskiitokset annamme tehokkuudesta sekä ammattitaidosta!

  Top Sound Oy
 • Suosittelemme Charisman palveluita kaikille tapahtuma-alan yrittäjille! Positiivinen asenne välittyy myös asiakkaisiin!

  Events365
 • Ammattimaista tuotteen esittelyä, suosittelemme lämpimästi!

  Arvato
 • Charisma on houstannut loistavalla ammattitaidollaan jo useamman asiakastilaisuutemme. Palvelu on aina erittäin ystävällistä, asiakaslähtöistä ja joustavaa. Viiden tähden palvelua!

  ADS Ninja
 • Työntekiijät saapuivat sovittuun aikaan promoamaan tuotettamme messutapahtumaan. Tytöt hoitivat esiintymistä edeltävät valmistelut ammatitaitoisten yrittäijien jämäkkyydellä ja tapahtuman "jälkipyykki" laskutusta myöten hoitui luottamusta herättävällä ryhdikkyydellä. Sovitut työtunnit vedettiin hyvällä energialla ja taukoja pitämättä. Esiintyminen veti osastollemme paljon odotettua enemmän väkeä. Esiintymisessään työntekijät osoittivat ammattitaitoa ja pelisilmää, mukautuen koko ajan tilanteeseen ja pitäen messuyleisön kiinnostuneena tuotettamme kohtaan. Täyden kympin suoritus.

  Off road
 • Käytimme Charisma Promotionin VIP-emännöinti ja host-palveluita tapahtumassamme EuroFC 01 Metro Areenalla Espoossa 1.10.2016. Charisman tytöt todistivat ammattitaitonsa jo heti ennen tapahtuman alkua ottaen selvää tapahtumamme laadusta ja palvelusta, sekä osoittaessaan mielenkiintoa kaikkiin tapahtuman yksityiskohtiin. Tapahtumamme aikana Charisma Promotionin tytöt toimivat koko tapahtuman ajan erittäin ammattimaisesti tarjoten VIP asiakkaillemme Suomen korkealaatuisinta asiakaspalvelua taaten heille parhaan mahdollisen VIP-kokemuksen koko illan ajan.

  Charisma Promotionin VIP=palvelut ovat ehdottomasti tämän maan parhaita ja tulemme käyttämään heidän palvelujaan myös tulevissa tapahtumissamme.

  Euro FC

Palvelumme

TAPAHTUMAT

Yhdessä osaavien yhteistyökumppaniemme kanssa, toteutamme niin pienet kuin suuretkin tapahtumat mieltymystenne mukaisesti. Kauttamme saat tapahtumiisi myös juontajat, VIP-emännät sekä tarvittavan tarjoiluhenkilökunnan.

MARKKINOINTI

Tarjoamme innovatiivisia ja luovia ratkaisuja markkinointikiertueiden sekä -tempauksien toteuttamiseen. Välitämme mainosmallit tarvittaessa myös video- sekä katalogikuvauksiin.

PROMOOTIOT

Kauttamme saat ammattitaitoiset promoottorit, tuote-esittelijät sekä messuemännät myynninedistämisen tarpeisiin.

PYYDÄ TARJOUS

Yhteystiedot

Alina Välimäki

Alina Välimäki

Omistaja

044 298 6722
alina@charismapromotion.fi

Ota Yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä käyttäen alla olevaa lomaketta. Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että olemme sinuun yhteydessä.

Charisma Promotion Oy</br> Y-Tunnus: 2531354-8

+358 44 298 6722
sointu@charismapromotion.fi
00100, Helsinki